Sosyal Medya Canlı Yayınlarınız ile Erişiminizi Genişletin

Live concert

Aynı Anda Birden Fazla Sosyal Medya Platformunda Nasıl Canlı Yayın Yapılır?

Canlı yayın platformları, video içeriğini etkinlikten sonra kaydedip yüklemek yerine gerçek zamanlı olarak yüklemenize ve yayınlamanıza olanak tanıyan çevrimiçi bir araçtır. Canlı bir etkinliği sosyal medyada yayınlamak, erişimi arttırarak  daha büyük bir kitleyi çekmek için oldukça önemlidir. Sosyal medya canlı yayınları ile gerçek zamanlı olarak Facebook, Instagram, Twitter ve Linkedin gibi kanallarda hedef kitlenize ulaşabilir, markanızı veya hizmetinizi tanıtabilirsiniz.

Aynı anda birden fazla sosyal medya platformunda yapılan canlı yayınlar, başarılı markalaşmanın ve hedef kitleye kapsamlı bir şekilde ulaşmanın ana anahtarıdır. Sosyal medyada canlı yayına geçmenin ilk adımı, canlı yayını desteklemek için doğru teknolojiye ve donanıma sahip olduğunuzdan emin olmaktır. Sonraki adım ise ortaya çıkabilecek sorunları azaltmak için canlı yayın destek hizmetlerine sahip olunmasıdır.

Sosyal medyada canlı bir etkinliği yayınlayarak, erişiminizi genişletmek için: 

  • Kesintisiz ve sorunsuz canlı yayın için gerekli canlı yayın desteğine sahip olun.
  • Canlı yayınızı her bir sosyal medya platformlarında veya kendi web sitenizde gerçek zamanlı olarak yayınlayın.
  • Gerçek zamanlı etkileşimler için gereken hız ve kaliteyi sağlarken içeriğinizi herhangi bir cihazda, herhangi bir yerde katılımcılar için optimize edin.
  • Canlı yayın sonrası yayınızı kaydedin ve VOD olarak sunun.  

Her bir sosyal medya platformunda gerçek zamanlı olarak canlı yayın yapmanız için her bir platforma yayınlarınızı ayrı ayrı göndermeniz gerekmektedir. Bu durumda kullandığınız internet servis sağlayıcının yükleme hızları yeterli gelmeyecektir. Onveo sosyal medyada yaptığınız canlı yayınlarınızın aynı anda her platformda yayınlanması için özel bir çözüm geliştirerek istediğiniz platform için gerekli entegrasyonu sağlar. Siz canlı yayına başladığınızda sizin için gerekli dağıtım işlemini otomatik olarak yapılır.

Yukarıda görüldüğü gibi canlı yayınlarınızı Onveo ile gerçek zamanlı olarak sosyal medya platformlarına dağıtabilirsiniz.

Onveo ile Aynı Anda Her Yerden Canlı Yayın Yapın

Onveo ürünleri ve çözümleri, her kullanım durumu ve her sektör için yüksek kaliteli canlı yayın sağlamak üzere tasarlanmıştır. Özel olarak oluşturulacak RTMP (Real-Time Messaging Protocol)  uç noktası ile canlı yayınınızı tek bir uç noktadan istediğiniz sosyal medya platformlarında dağıtabilirsiniz. Etkinlik ne olursa olsun ve izleyicileriniz nerede olursa olsun Onveo ile videolarınızın mümkün olan en iyi kalitede kaydedildiğinden ve dağıtıldığından emin olabilirsiniz.

Etkinliklerinizi Instagram, YouTube, Facebook ve Twitch gibi birden fazla sosyal medya platformunda Onveo ile kolayca yönetin.  Siz sadece içeriğinizi düşünün.

Onveo ile kitlenizle gerçek zamanlı olarak etkileşim kurmak için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.



©2022 Onveo. All Rights Reserved.

MADE WITH ❤️ IN TURKEY